Agenda Hartpad

Mei 2023
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

1.

Yoga betekend voor mij bewustwording, inspanning en ontspanning..echt een fijn moment voor mijzelf. In een kleine groep samen bezig zijn met de oefeningen en toch tegelijkertijd  vooral bezig zijn met jezelf.  Je bewust worden van je lichaam, je ademhaling. Daarnaast ook een stukje bewustwording van de belangrijke elementen zoals de zon, de aarde, de natuur..ze komen elke keer weer terug in de oefeningen en de ontspanning. Wat ik zelf altijd mooi en fijn vind is bijv. de aardegroet en zonnegroet. Yoga is zo afwisselend en veelzijdig, ik wil het absoluut niet meer missen. Dank je wel, lieve heidy voor alle mooie dingen die je ons laat zien en voelen...

2.
Yoga les geeft je een prettige lichamelijke ontspanning ,je word er leniger van , minder of geen ochtendstijfheid meer en je voelt je fitter. Je leert ook hoe je lichaam fuctioneert en reageert op bepaalde oefeningen. Geestelijk krijg je meer rust en je bent  niet meer zo opgejaagd. Ik doe de oefeningen die ik leer ook thuis, voor een goed en blijvend resultaat. Dus ik voel mij een beter en rustiger persoon.

3.
"Naar binnen terwijl je buiten bent". Eindelijk kunnen we dan naar buiten met de yogales. Heerlijk beschut achter de meidoornhaag bij Hartpad yoga. Contact met de aarde, de heerlijke buitenlucht, de geluiden van de vogels, ezeltjes en paarden op de achtergrond. De wind door de boombladeren. En dan de mooie kalme stem van Heidy die je meeneemt naar binnen terwijl je buiten bent. Wat kun je toch simpelweg gelukkig zijn!

4.

Ja....... Ik was op mijn plek. Daar waar ik, op dat moment, en in de toekomst op de dinsdagmorgen moet zijn! Heerlijk om even zo in mijn lijf en in het moment te zijn. Dank je wel...... Je doet het ook zo mooi Heidy.... Dankbaar en ik geniet nog even lekker na!