Agenda Hartpad

April 2024
ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

"Ik heb vandaag ontzettend veel geleerd over hoe ik écht overkom op mijn mensen. Verrassend hoe de paarden mij dit lieten inzien".

Karel

 

"Na de sessie is het anders in het team. We luisteren meer naar elkaar, zijn meer verbonden en realiseren onze doelstellingen. Het was heel confronterend wat de paarden ons lieten zien. Maar we hebben het opgepakt en met resultaat!"

Jeanne

 

"Ik was best sceptisch en wist niet goed wat ik kon verwachten. Dat veranderde snel toen ik hen zag reageren op mijn collega's en vervolgens de reacties van mijn collega's te zien. Het was alsof we op het werk waren, zo confronterend. Toen ik ook nog tijdens mijn eigen sessie ervaarde wat ik zelf min of meer reflexmatig deed was ik "om". Het was een geweldige en leerzame ervaring".

Henk

In een woord; indrukwekkend!

Paula